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# 10Cl 01 SC 1.4 P 160  L 30

Comment Type TR
Text is incorrect. the term "data frame" also appears (at least) in clauses 2 and 4

SuggestedRemedy
I'm not sure. I think that this is a definition for an old term that was pasted after a new label. 
This is a result of messing around with something that shouldn't have been fixed. The cure 
is worse than the disease.

REJECT. 

Unable to find 'data frame' in either Clause 2 or Clause 4.

Comment Status R

Response Status W

Thompson, Geoff Nortel

Response

# 11Cl 01 SC 1.4.142 P 161  L 1

Comment Type TR
Definition is not fully correct. Differential Manchester is used several other places within 
802.3 such as
        AUI:            Tx & Rcv
        1BASE5          Tx & Rx
        10BASE-T:       Tx & Rx

SuggestedRemedy
Correct defintion

REJECT. 

AUI, 1BASE5 and 10BASE-T use Manchester encoding on differential pairs. This is 
different from Differential Manchester encoding.

Comment Status R

Response Status W

Thompson, Geoff Nortel

Response

# 13Cl 01 SC 1.4.155 P 162  L 52

Comment Type ER
 Definition limits context of EPD to Gig. According to (at least) 30.2.1.5 it is also used for 
10G

SuggestedRemedy
Expand text to emcompass correct scope or generalize (if possible)

REJECT. 

Can't find any instance of EPD in 10Gb/s related clauses.

Comment Status R

Response Status U

Thompson, Geoff Nortel

Response

# 7Cl 40 SC 8.1.2.4 P 219  L 9

Comment Type TR
Allowing the distortion to be measured over ANY 30% of the UI would permit false passes, 
specifically, by allowing passes when the 30% is away from the eye opening.  Based on 
http://www.ieee802.org/3/axay/public/may_07/sefidvash_1_0507.pdf ,
the desired measurement needs to be within the eye opening (see slide 7 of the above: 
"Appropriate place to apply test is after the rise/fall time where the waveform has settled to 
it’s final value")

SuggestedRemedy
Add "centered on the eye opening" to the end of the sentence: "A PHY is considered to 
pass this test if the peak distortion is below 10mV for at least
30% of the UI." so it reads:
"A PHY is considered to pass this test if the peak distortion is below 10mV for at least 30% 
of the UI centered on the eye opening."

ACCEPT IN PRINCIPLE. 

A comment in the meeting stated that 30% is too restrictive and this value should be 
increased to 60%.

The new text will read: "A PHY is considered to pass this test if the peak distortion is below 
10mV for at least 60% of the UI within the eye opening."

Comment Status A

Response Status W

Zimmerman, George Solarflare Communica

Response

# 6Cl 60 SC 3.2 P 130  L 35

Comment Type ER
Table 60-5: (entry for Treceiver_setting)
Footnote c was deleted, but the mark referencing it was not

SuggestedRemedy
Delete footnote mark "c" next to Treceiver_setting in Table 60-5

ACCEPT. 

While this comment is out of scope as it does not relate to text that changed in the last 
draft, it does point out an editorial error in implementing the change request and will be 
accepted.

Comment Status A

Response Status W

Zimmerman, George Solarflare Communica

Response
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